A SWATCH Új BIOCERAMIC MI HA Sorozatú Karórákat Dob ​​piacra, Replika Óra

A minimalista fekete-fehér esztétika és az új termékek beépülnek az úttörő sorozatba.

A Swatch Bioceramic MIT HA? Az úttörő szelleméről ismert sorozat két új divatterméket mutat be, amelyek új területet nyitnak meg az önkifejezés előtt.

Tetszés szerint válthat a fekete-fehér stílusok között, és könnyedén divatos hangulatot teremthet bármilyen alkalomra. Akár azonos színű, akár egyéni kontrasztról van szó, a fekete-fehér órák nélkülözhetetlen divatcikkek.

A MI HA… tiszta fekete? Az óra visszafogott és visszafogott megjelenése egyedi varázst kölcsönöz neki. A MI lenne, ha… tiszta fehér? Az óra fénnyel és árnyékkal mozog, rendkívüli mozgékonyságot adva a napi időméréshez.

Különféle szemszögekből, új termékekkel bővítve a MI HA? sorozat időszerű.

A Swatch Bioceramic MIT HA? sorozat geometriai művészetet használ a Swatch klasszikusainak átformálása érdekében, ami szemet gyönyörködtető. A tömör, négyzet alakú élek és a 33 mm x 33 mm-es tok kialakítása kényelmesen illeszkedik a csuklóra, miközben éles színkontrasztot és modern minimalista esztétikát kínál.

Ha olyan órát keres, amely témát ad, rendkívüli tudományos innováció áll a sorozat kialakítása mögött. A Swatch innovatív növényi kerámiája (Bioceramic) a kerámiaport bio-eredetű anyagokkal kombinálja, hogy kiváló szilárdságot és tartósságot érjen el, így egyedi négyzetet hozzon létre MI MI lenne, ha? óra dizájn.

A Swatch Bioceramic MIT HA? sorozata megfelel az élet ízlésének, és kiemeli az egyedi stílusokat. Az innovatív növényi kerámia tok, korona és csat a Swatch kreatív szellemét mutatják. A bio-forrású anyagból készült, keret nélküli óratükör lehetővé teszi, hogy oldalról élvezhesse a számlapot, az integrált bio-anyagból készült szíj pedig tovább fokozza a viselési kényelmet.

A Swatch alapítója már 1982-ben szembesült egy kerek vagy négyzet alakú óra tervezésével. A MI HA? órasorozat újabb izgalmas lehetőséget mutat a világnak. Képzeld el, ha a négyzet alakú replika óra dizájnt választotta volna; mennyire más lenne a mai Swatch világ?

A Swatch Bioceramic új színillesztése MI HA? sorozat egyedi stílussal értelmezi az avantgárd varázsát.

Az új Swatch Bioceramic MI HA… tiszta fekete? És mi van, ha tiszta fehér? Az órák 2024 augusztusában lesznek elérhetők a Swatch offline kiskereskedelmi csatornáin és az online áruházakban világszerte.

MI HA… tiszta fekete?

SO34B701

  • Tok: 33 mm x 33 mm, matt fekete, innovatív növényi kerámia tok és korona; innovatív növényi kerámia kerek elemfedél számlapmintával
  • Számlap: fekete számlap fehér skálával, naptár funkcióval 3 órakor
  • Tükör: keret nélküli biogén anyag
  • Kezek: ezüst óra- és percmutatók világító hatással; ezüst használt
  • Szíj: matt fekete biogén anyagú szíj, pánthurok és csat
  • Vízállóság: 2 bar

MI HA… tiszta fehér?

SO34W700

  • Tok: 33 mm x 33 mm, matt fehér, innovatív növényi kerámia tok és korona; innovatív növényi kerámia kerek elemfedél számlapmintával
  • Számlap: fehér számlap szürkeárnyalatos, naptár funkcióval 3 órakor
  • Tükör: keret nélküli biogén anyag
  • Kezek: ezüst óra- és percmutatók világító hatással; ezüst használt
  • Szíj: matt fehér biogén anyagú heveder, pánthurok és csat
  • Vízállóság: 2 bar