A Glashütte Original Két Új, Limitált Szériás Órát Dob ​​piacra, Replica Watch

A hetvenesek visszatértek! A német Glashütte Original luxusóragyártó ismét az 1970-es évek laza stílusából merít ihletet egy új, limitált kiadású hetvenes évek nagy naptári kronográfjának piacra dobásához. A két új óra „Görögdinnye vörös” és „Pool Blue” számlappal van felszerelve, amelyek új és egyedi divathangulatot árasztanak a kortárs mindennapi életben. Az ezúttal piacra dobott két új termék egyenként 100 darabra korlátozódik, egyedi stílussal, eleganciával és retro-jelleggel: eredeti időmérők, amelyek időtállóak. Replica watch.

Gátlástalan stílus, szenvedélyes

Számtalan korszakról érdemes írni a hatalmas történelemben, de csak néhány igazán legendás, és az 1970-es évek is ezek közé tartoznak: kőhosszú haj, csengős nadrág és színes. A hetvenes évek stílusa klasszikus, és régóta népszerű. A Glashütte Original minden évben más szemszögből értelmezi újra ezt a kreatív korszakot, és elindítja az 1970-es évek nagy naptári kronográfjának különkiadását, amely ügyesen ötvözi az 1970-es évek formanyelvét a modern divattal.

Különböző színek, féktelen

Az idei limitált szériás karórák féktelen színeket tartalmaznak, hogy felszabadítsák a nyári vitalitást: a „Pool Blue” óra frissítő kék-zöld tónusú, frissítő lehelet lehel az arcra, a „Watermelon Red” pedig élénk korallvörös, pozitív energiával. és lángoló, felhívja magára a figyelmet. A két óra számlapja igényesen kidolgozott, ügyesen semlegesíti az intenzív színeket, könnyen illeszthető különféle stílusokhoz és alkalmakhoz. A kis másodperces és 30 perces kronográf tárcsák fekete gyűrűkből készültek, amelyek szemet gyönyörködtetnek és egy pillantással felismerhetők.

Bájos számlap, gyönyörű és okos

Az 1970-es évek nagy naptár kronográfja sima, szórakoztató és mozgékony vonalakkal egészíti ki az élénk és féktelen színeket. A 40×40 mm-es rozsdamentes acél ház lekerekített négyzetes körvonala a sorozat egyik legismertebb tulajdonsága. A csuklóhoz illeszkedően polírozott/szaténkefés és kényelmes. A karcálló zafír kristályüveg tükör a számlap színét egy pillantásra áttekinthetővé és kellemessé varázsolja a szemnek. Az ezúttal piacra dobott két új termék két szíjjal kapható: elegáns és figyelemre méltó rozsdamentes acél lánccal vagy tartós gumiszíjjal, amely kiegészíti a számlap egyedi formáját.

Az 1970-es évek ritmusa, az eredeti lenyomat

Ennek a retro kronográfos karórának a dizájnja magabiztos, és kiegészíti a benne rejlő minőséget. A márka saját készítésű Caliber 37-02 szerkezete pontos és megbízható, és az olyan funkciók, mint az órák, percek, kis másodpercek, nagy naptár és kronográf számláló, harmonikusan jelennek meg, kiemelve a kivitelezés szépségét. A szerkezeti részeket a hagyományos Glashütte óragyártási mesterség díszíti: 45 fokos élletörések, csiszolt kék acél csavarok, klasszikus háromnegyedes lemezek, kiegyensúlyozó keréktárcsák, valamint Glashütte oszlopmintás üreges automata rotorok stb., melyek egyediek és ötletesek.

Büszke az eredetiségre

A két új, 1970-es évek nagy naptárú kronográf karórája, a „Görögdinnye vörös” és a „Pool Blue” egyenként 100 darabra korlátozódik, és 2024 augusztusától lesz elérhető a Glashütte Original globális üzleteiben és néhány hivatalos márkaboltban.xyl