A Klasszikus És A Modern Romantikus Találkozása, Replika Óra

A hagyományos kínai romantikus fesztivál, a Valentin-nap közeledtével a svájci csúcskategóriás óragyártó márka, a H. Moser & Cie Henry Moser különféle ötletes és színes órákkal véste az őszinte szerelmet. Mindegyik órapár az érzelmek, az elkötelezettség tanúja, és tökéletes kombinációja H. Moser kiváló órakészítési mesterségbeli tudásának és egyedi dizájnjának.

A Streamliner Center Seconds Matrix Green és a Streamliner Center Seconds Purple Haze tökéletesen egyesíti a harmonikus arányokat, a sima vonalakat és a csúcsminőségű óragyártási kidolgozást. A kettő kiegészíti egymást, akárcsak a reggeli köd jelenete az erdőben zöld ágakkal és levelekkel átszőve, minden másodpercben romantikát és örökkévalóságot mesélve. Mindkét replika óra fül nélküli kialakítású, beépített rozsdamentes acél karkötővel rendelkezik, amely kiváló ergonomikus kialakítást mutat, amelyet az 1920-as és 1930-as évek legkorábbi nagysebességű vonatai ihlettek. A ház két oldalán lévő homorú részek szatén bevonatúak, váltakozva matt és polírozott felületekkel, és enyhén ívelt zafír kristály tükör borítja, amely kiegészíti az átlátszó alsó borítást, tisztelegve Henry Moser szokatlan klasszikus megjelenése előtt. Ugyanakkor a számlapon a Henry Moser márka logója látható átlátszó lakkal, mint egy titokzatos azonosító jel. Az órajelzőkre mutató 3D-s óra- és percmutatók két részből állnak, amelyekbe Globolight, egy Super-LumiNova világítóanyagot tartalmazó innovatív kerámia alapanyag van beágyazva. A HMC 201 automatikus tekercselő szerkezettel felszerelve 72 órás teljesítménytartalékkal és 120 méteres (12 ATM) vízálló mélységgel rendelkezik. A két óra a korai tervezési ihletet ötvözi, és kifinomult kézműves munkával integrálja a természet harmonikus szépségét az innovatív dizájnokba, szemtanúja a bimbózásnak és a virágzásnak.

A H. Moser & Cie és az Alpine Motorsports együttműködött a Streamliner Cylindrical Tourbillon Skeleton Alpine Limited Edition és a Streamliner Cylindrical Tourbillon Skeleton Alpine Limited Edition Pink Livery terméken, amelyek merészen kontrasztos színeket használnak a szenvedély és a lelkesedés kifejezésére. A csontvázas főszámlap fölött délben egy áttetsző, ívelt segédóra látható, amely a zafírkristállyal megegyező ívű, és tökéletesen bemutatja a H. Moser & Cie. és az Alpine Motorsports ikonikus kékjét, valamint az Alpine ikonikus rózsaszínét. címpartner BWT. Függőlegesen felfelé halad a mérleg tengelye körül, ami a Precision Engineering AG, a H. Moser & Cie testvérvállalatának szakértelmét mutatja. Az óra elején nincs márka logója; hátul csak a márkanév van gravírozva, ami megmutatja egyediségét és tiszta minimalista megjelenését. Az órajelzőket Super-Luminova világító bevonat borítja, az óra- és percmutatókat pedig Globolight berakás, amely éjszaka is tökéletes olvashatóságot biztosít. Mindkét órához kék és rózsaszín szőtt textúrájú gumiszíjak társulnak, amelyek kiegészítik a számlap színét. A HMC 811 önfelhúzós saját gyártású szerkezettel felszerelve az eleje és a hátlapja teljesen ki van ürítve, a nagy üreges arany automata tárcsa oszcilláló súlya pedig egy pillantással látható. A vízálló mélység 120 méter (12 ATM). Ez a két óra időrögzítő, minden tekintetet tele van végtelen ábrándozással és megindító emlékekkel.

A Heritage Dual Time bordópiros füstölt számlapja olyan szenvedélyes, mint a szerelem. A Heritage Center Seconds Funky Blue nyugodt és mély. Mindkettő tökéletesen tükrözi a felelősséget és az elkötelezettséget. A két Heritage órát a márka korai, 1920-as évekbeli zsebórái ihlették. Az elegáns, kerek, klasszikus hangulatú rozsdamentes acél tok kúpos fülekkel és nagy gravírozott koronával párosul. A hagyományos fehér sínszerű percskála és a Super-LumiNova világító bevonattal borított fecskefarok alakú kezek éles kontrasztot alkotnak a modern érzéssel. Az egyedi, háromdimenziós berakásos számokat Super-LumiNova világító anyaggal is bevonták, különösen a Globolight innovatív kerámia alapanyag felhasználásával, amely bármilyen formát és színt képes bemutatni. A Heritage Series Dual Time Watch átlátszó, lakkozott márkalogót használ, hogy visszafogott módon mutassa be identitását. HMC 809 öntekercselős, saját gyártású szerkezettel van felszerelve. A Heritage Series klasszikus háromkezes elektromos kék óra a márka ikonikus elektromos kék füstölt számlapját használja. A hozzáillő eredeti bőrszíj fehér varrással díszített, hogy végső simítást adjon ennek az órának. HMC 200 öntekercselős, saját gyártású szerkezettel van felszerelve. Ez a két mű ötvözi a hagyományt és a modernitást, és Henry Moser dizájnját tartalmazza, amely a konvenciók megszegésére alkalmas koncepció. Az idő áramlásának rögzítői, valamint az érzelmek és elkötelezettség ragyogó nyilatkozatai.

Ezen az egyedülálló fesztiválon Henry Moser az időt tanúként, a színt pedig médiumként használja fel, hogy megmutassa az egyediséget és a ritkaságot, szemtanúja és őrzője minden értékes érzelmi utazásnak.