Rögzítse A Szerelem Pillanatát, Replika Óra Webáruház

Az idő repül, a szerelmesek szerelmi pillanatait az idő hosszú folyójában gyönyörű festményekké szőve, minden romantikus, édes és szívmelengető jelenetet rögzítve. A kínai Valentin-nap közeledtével a szerelem időtlen esszenciáját megragadó Longines márka több új alkotást is kiválasztott, és ezekhez illesztette a Conquest Diver GMT karórát, a Conquest Joy órát és a Boya sorozatú holdfázis órát. klasszikus és elegáns időmérőkkel, mint például a Mini Dolce Vita sorozat, a Master sorozat holdfázis órája és a Flag Replica sorozatú holdfázis óra. Az idő fonalát követve a szerelmesek visszatekintenek a szerelmi utazásra, felszívják a szeretet erejét, majd kéz a kézben járnak a határok nélküli szerelemhez. Replika óra webáruház.

Határtalan szerelem: az első találkozás lüktetése

Az első találkozás pillanatában az ujjbegyek akaratlan érintése lehetővé teszi, hogy a sors fonala szabadon elterjedjen a csukló között, és beleolvadjon az édes szerelembe. Az új Longines Conquest Joy karóra innovatív funkcióival és elegáns dizájnjával megvilágítja a találkozás pillanatát. A Concas Diver GMT karóra több időzónás kijelző funkciójával, beépített szilikon hajrugójával és innovatív, nem mágneses komponenseivel tökéletes társ a szerelem időzónájába merülő szerelmesek számára, stabil és pontos utazási idővel.

Határtalan szerelem: vár a romantikára

Ahogy a szerelem felforrósodik, egy romantikus randevúra rohan TA-val. Virágokat tart a kezében, a színek és az anyagok a kedvencei; izgatottan várja, és szívverésének gyakorisága elhúzódó mozgást játszik. Boya sorozatú holdfázis karórát visel, matt fehér számlappal és kék ég holdfázis ablakkal 6 órakor, ami költői és romantikus, belevésve a szívverés frekvenciáját. Úgy dönt, hogy Concas sorozatú Yuedong karórát hord, üde hegyzöld napmintás kis számlappal és azonos színű kerámia kerettel harmóniában, és több időzónás kijelző funkcióval is rendelkezik, tanúja a szerelmi időzónának.

Határtalan szerelem: gyónás pillanata

A szerelmes levél a vallomás pillanatában elmondja a szívben lévő érzéseket, az első találkozás első pillantásától az első randevú feszültségéig; az együttlét pillanatai élénkek. A mutatók elhaladnak, egy szép szerelmi költeménybe fonódva; az ujjak összefonódnak, az „én”-től a „mi”-ig; a szerelmesek úgy döntenek, hogy egymás mellett haladnak előre a jövő víziójával. A Longines Mini DolceVita sorozatú óra, a téglalap alakú tok és a kerek számlap harmonikusan összefonódik, a gyémántkészletű tok pedig fényesen ragyog, megvilágít minden együtt töltött reggelt, estét, napot és éjszakát. A Military Flag Replica Series bézs színű számlapján a holdfázis-ablak ragyog, jelezve, hogy a holdfázis-változások örökkévalóak, és örök szeretetet tükröznek.

Határtalan szerelem: édes magány

Az erdőben táborozás, az egyedül töltött idő élvezete, a mutató dobása szövi az érzelmek kötelékét, kapcsolatát, ami az idő előrehaladtával egyre mélyebbé válik. A Longines Master Series Moon Phase Watch, a fehér gyöngyház számlap tele van fénnyel, holdfázis kijelzővel 6 órakor, gyémánt órajelzőkkel körülvéve, piros bőrszíjjal párosítva, vagy rozsdamentes acélból készült acél karkötő, minden másodpercben visszhangozza a szív édes üzenetét.