Panerai Replika PAM01359 Karóra – P9000 Mozgalom

A replikafigyelő fórumunkban a Panerai replikaról szóló korábbi cikkben konkrét információkat adtam neked a Panerai 312 replikaról. Mivel a Panerai 312 testvére, ennek a Panerai 359 replikaóranak csak más időrendje van. De más tekintetben, legyen szó az óra méretéről, a megjelenés csiszolásáról vagy a mozgásmodellről, szinte nincs különbség. Sok őrzőtárs számára a Panerai 359 szintén nagyon klasszikus, beleértve a Panerai sok elemét, ami férfias és hősies stílust ad. Ebben a cikkben beszéljünk a Panerai 359 replikáról és nézzük meg, hogy érdemes-e megvásárolni?

A Panerai 359 karóra replika 316L rozsdamentes acélból, egy 44 mm-es rozsdamentes acélból készült szálcsiszolt tokból és ikonikus szendvicskapcsolóból készül. Az alsó rétegnek világító skála van, a felső réteg üregesíti a digitális skálát, és az elsőre nyomja. Az előnye az, hogy az időrend nagyon szép, az éjszakai fény nagyon egyenletes, és előkelőbbnek tűnik. A kivágott arab számok mérete megegyezik az eredeti méretével, és a bézs világító bevonatnak nincs színkülönbsége.

Ez a Panerai replikaóra egy klasszikus, két és fél kezű kivitel. Azt mondhatjuk, hogy a kilencedik kilencedik számlap a Panerai számára kizárólagos. A kard alakú órák megegyeznek a valódi kezekkel, és a szöveg halvány, matt érzésű. A nyomtatás rendkívül rendszeres, és semmiféle folt nem látható. A számlap elegáns, nagylelkű és stabil temperamentumot ad.

És a Panerai 359 replikaóra funkciója kielégíti az általános napi igényeket. A naptár ablak 3 órakor nagyon sima és nem durva, és a naptár betűtípusa megfelelő. Az asztali üveg zafír tükör. Meg kell jegyezni, hogy a Panerai tükör nagyon vastag és nagyon ellenáll a leesésnek. Amint az a Panerai 359 karóra replika oldaláról látható, az ügyet csiszolták és nagyon finom textúrájával csiszolták.

A Panerai 359 replikaóra átlátszó kivitelű az óra alján. A rozsdamentes acél és a zafír alsó burkolat, a hátlap számozása nagyon jó, és technikailag végtelenül közel áll az eredetihez. A Panerai replikaóra angol nyelvét korróziós folyamat kezeli, és láthatja az acélhéj fagyos érzését. A Panerai replika replika órájának angol nyelve a maratás dolgozza fel. Láthatja az acélhéj matt textúráját.

A Panerai 359 replikaóra a P9000 replika replikát használja, amely megegyezik a 312-rel. Ennek a mozgásnak az egyensúlya megfelel az eredetinek. Még ha átható formatervezésű is, nem kell aggódnia. Ugyanakkor az integrált mozgás tervezése jelentősen javítja a mozgás stabilitását és pontosságát, és meghosszabbítja a mozgás élettartamát.

Az a érzés, hogy ezt a Panerai replika órát tartja, nagyon jelentős. Az órák kivitelezésével, a fenti kiváló minőségű replika órák bevezetése után azt hiszem, hogy nem kell többet mondanom, már tudja a Panerai replika órák minőségét, ha tetszik, ne hagyja ki!